koningsdag trekking staatsloterijTot het jaar dat Prins Willem van Oranje koning van Nederland werd organiseerde de Staatsloterij altijd een extra trekking, de jaarlijkse Koninginnedag trekking. Nu Willem Alexander Koning is geworden heet dit voortaan de Koningsdagtrekking.

Ook in 2017 was de Koningstrekking onderdeel van de Staatsloterij.

Op 27 April 2017 (officiële Koningsdag) was er weer een extra trekking met fantastische prijzen. Door een heel lot te kopen doe je mee met deze extra trekking en maak je automatisch kans op één van die geldprijzen. 10 gelukkige winnaars gaan aan de haal met een gigantische hoofdprijs van 1 miljoen euro.

Deelnemen aan de Koningsdag trekking Staatsloterij 2015

Voor deelnemers aan de reguliere trekking is het belangrijk om te weten dat de speciale ‘Koningsdag trekking Staatsloterij’ geen onderdeel uitmaakt van de standaard trekking. Je dient voor dit Koningsspel dus extra loten aan te schaffen. Als je al automatisch meespeelt dan kun je op de website van de Staatloterij aangeven met hoeveel koningsloten je deel wilt nemen aan de extra trekking.

Nog geen lid van de Nederlandse Staatsloterij?

Lid worden van de Staatsloterij is reuze simpel. Binnen enkele seconden kun jij al meespelen in de volgende loterij. en het is echt niet duur. Je hebt voor €3 al een vijfde lot! Volg onderstaande stappen en wie weet ben jij binnenkort wel miljonair!

  • Schrijf je gratis in -> KLIK HIER
  • Selecteer het lot (of de loten) waar je mee wilt spelen
  • Selecteer Ja (of nee) voor deelname aan de XL jackpot
  • Kies jouw favoriete eindcijfer
  • Klik op de oranje button “in winkelmandje”
  • Controleer je aankoop en klik op “afrekenen”

Als je nog geen lid bent kom je in het scherm waar je jouw persoonlijke gegevens in dient te vullen. Let op dat je alles gegevens nar waarheid invult anders blokkeert de Staatsloterij jouw account en kun niet deelnemen aan de Koningsdag trekking Staatsloterij of andere trekkingen.

Koningsdag trekking Staatsloterij één van extra trekkingen

Naast de extra trekking op Koningsdag heeft de Staatsloterij nog een aantal extra trekkingen op speciale dagen. Er zijn 14 trekkingen per jaar en afhankelijk van een speciaal evenement, zoals het WK, kan er een extra trekking georganiseerd worden door de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS).

Oudejaars trekking van de Staatsloterij

Al jaren is de Oudejaarstrekking een fenomeen in Nederland! Deze mega loterij trekt altijd veel nieuwe spelers en vaste klanten bestellen vaak een paar staatsloten extra op oudejaarsavond. Wie wel er nou niet rijk het nieuwe jaar ingaan?

De speciale WK Oranje trekking

In 2014 kon je meedoen met de extra WK trekking de zogeheten ‘Oranje trekking’. Veel supporters van Oranje waren razend enthousiast over de zeer goede prestaties van het Nederlands elftal en naast het steeds populairder worden inzetten op sportweddenschappen hebben ook veel mensen hun geluk beproefd met de extra Oranje trekking van de staatsloterij.

De extra ‘Gelukstrekking’ komt elk jaar terug

Mocht je nog geen geluk hebben gevonden in het afgelopen jaar dan maak je dit weer kans op een hele berg geld met de extra gelukstrekking. Een beetje geluk kunnen wij allemaal wel gebruiken toch? Dus probeer de geluksloterij eens uit en wie ben jij één van de ‘gelukkige’ winnaars. In oktober kun je weer meedoen!

Staatsloterij Koningsdag trekking uitslagen

De uitslagen van de extra koningsdagtrekking van de Staatloterij kun je al vlak na de uitzending terugvinden; op internet, in de nationale kranten, via teletekst of op de website van de Staatsloterij.